donderdag 24 april 2008

Notulen van 22 april

Hey,

tijdens de bijeenkomst hebben we besproken dat we gebouwen moeten uitzoeken waar we schermen op willen zetten. Dit is omdat we moeten voorstellen aan de gemeente waar het eventueel mogelijk is. Dus we moeten een geschikte locatie zoeken, foto's maken en de schermen daar in plaatsen.

Het tweede punt is dat we ipv alleen grote schermen ook moeten kijken naar kleine schermen. Als het allemaal te duur blijkt te zijn moet het ook mogelijk zijn op kleine schermen ons concept uit te voeren. Ook moeten we ze hufterproof maken.

We moeten de kosten gaan uitzoeken. Dit betekent dat we echt bedrijven achterna moeten gaan om te kijken hoeveel ALLES kost. Ook moeten we meer weten over de bedrijven die Rodney en ik hebben gevonden

Er moet een document komen waar alles in komt te staan. Ik (Tobias) wil me daarvoor verantwoordelijk stellen. In dit document moet ook antwoord worden gegeven op de vraagstukken die we inmiddels allemaal al zijn vergeten. Vooral vraag 2 is belangrijk volgens Willum.

SCHRIJFWERK EN DENKWERK IPV VISUALISATIE

maandag 21 april 2008

U Casting

3a-tcp is een nieuw bedrijf. Zij hebben een nieuwe manier van het projecteren beeldmateriaal.
Ze hebben een scherm ontwikkeld dat bestaat uit een soort "kristal"glas. Dit zorgt voor een hele hoge beelkwaliteit.
Ik heb contact op genomen met hun en vertelden het een en ander over.

het zijn schermen die in ramen geplaatst kunen worden. Deze kunen ten alle tijden uitgezet worden. De schermen zijn transparant, dat betekend dat ALS ze uit staan niet te zien zijn.
Alle schermen zijn afzonderlijk te bedienen doordat ze allemaal voor zien zijn van een unieke code.
De content van de schermen worden via een harddisk of een server geladen

Ook zijn deze schermen in verschillende maten te verkrijgen en zijn de prijzen per m2
de schermen die bij hun op de website staan kosten €3000,-0 p/m2. Maar die man met wie ik gesproken had ( ben even zijn naam kwijt) vertelde mij dat er ook alternatieven zijn ( met dezelfde techniek) en deze kosten dan zo een €1000,- p/m2


ze leveren ook andere schermen waaronder LED en LCD/plasma


http://www.3a-tcp.nl/

Misschien kunnen we hier wel wat mee. Ze klonken wel heel enthousiast over ons concept. Ik vind het een mooie toepassing en het past echt binnen ons concept.

Ze zijn ook op youtube te vinden, typ in 3atcp en je zult ze direct vinden.


( ik ben nu op het werk en bij mij is youtube geblokkeerd dus kan ik geen linkjes door geven :P)

groet,
RodjeCodje